Home » properties

Недвижнини


1620m²
11€ / m²
1341

Канцелариски простор во деловна зграда во Автокоманда

Автокоманда

Одличен канцеларски простор во деловна зграда во Автокоманда во близина на East Gate Mall. Голем open space простор кој може да се прлагоди според потребите на клиентот. Квадратура на спрат 540 м2. Можност за користење на посебен лифт и rooftop.

Деловен простор
750m²
/
1340

Модерен деловен простор во близина на City Mall

Влае

Модерен деловен простор за изнајмување/продажба на одлична локација во близина на City Mall. Идеален за IT компанија, и Call центри но може да се користи и за друга намена. Голем open space простор кој може да се прлагоди според потребите на клиентот.

Деловен простор
137m²
10€ / m²
1339

Одлично опремен канцелариски простор во центар

Центар

Одличено опремен канцелариски простор во Центар, Универзална сала. Просторот располага со две open space канцеларии, сервер соба, три тоалети, две тераси и неколку помали канцеларии. Одличен за компании од 15-20 вработени. Во цената се вклучени и 3 паркинг места

Деловен простор
185m²
1150€
1338

Канцелариски простор со одлична локација во Центар

Центар

Канцелариски простор за изнајмување на одлична локација во Центар. Голем open space простор, 3 дополнителни канцеларии, 2 тераси и 4 тоалети. Просторот псоедува паркинг простор.

Деловен простор
85m²
900€
1337

Деловен простор во нова зграда во Козле

Козле

Нов, некористен деловен простор со 85м2 површина во нова зграда на високофреквентна улица Козле во Општина Карпош, погоден за канцеларија, ординација, банка, агенција, минимаркет, аптека и слично. Голем излог по должина на целиот простор, со многу природна светлина. Поседува 1 тоалет и 1 кујна. Во цената се вклучени и 2 паркинг места пред просторот кои се во сопственост на просторот.

Деловен простор
125m²
-
1336

Ултра модерен Penthouse апартман во Кисела вода

Кисела вода

Се изнајмува ултра модерен Penthouse апартман од 125 m² во репрезентативниот објект Adora Flatiron, 900 метри од централниот плоштад во Скопје. Нуди комфорт и интимност. Прекрасен панорамски поглед од 15 кат. Комплетно современо опремен / Луксузен апартман / Комотен дневен престој / Трпезарија и кујна / 3 спални соби / 2 бањи / 2 балкони / 2 сопствени паркиралишта / Достапен со 2 брзи бесшумни лифтови / 24-7 домарска служба / Уникатен стил и дизајн.

Луксузен апартман
655m²
3000€
1335

Модерно опремена куќа во Црниче

Црниче

Се изнајмува модерно опремена куќа во Црниче со вкупна површина од 655м2 и хортикултурно уреден двор на мирна локација. Куќата има три спрата, 8 спални соби, 3 дневни, 3 кујни, 2 тераси и 5 балкони, уникатен панорамски лифт, напреден видео надзор, алармен и видеофонски систем. На располагање има повеќе паркинг места.

Куќа
Main Property Image
123m²
950€
1334

Актрактивен деловен простор во строг центар

Центар

Се издава атрактивен деловен простор во строг центар со површина од 123м2. Деловниот простор располага со голема open space канцеларија, три посебни канцеларии, чајна кујна и тоалет. Обезбедно паркинг место и можност за повеќе.

Деловен простор
600m²
По договор
1333

Деловен простор во центар, на плоштадот Македонија

Деловен простор во бизнис зграда на одлична локација во центар и супер поглед кон плоштад Македонија. Просторот може да биде во функционалност како open space’ или делумно да се преградува во зависност од потребите на закупецот. Деловниот простор располага со: 4 тоалети, сервер соба, чајна кујна, остава, лифт, 2 влеза, голема приватна тераса и многу други поволности

Деловен простор

Наши Клиенти