Home » properties » Ексклузивен деловен простор во центар на Скопје

Ексклузивен деловен простор во центар на Скопје

ID број: 1364
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1364
 • Големина
  800m²
 • Локација
  Центар
 • Цена

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Просторот може да биде уреден според потребите на клиентот

Опис на објектот

Ви го претставуваме нашиот ексклузивен деловен простор за изнајмување, лоциран на најдобрата и најбарана локација во срцето на градот. Овој исклучителен канцелариски простор нуди неспоредлива деловна средина дизајнирана да ги исполни највисоките стандарди на професионализам, продуктивност и удобност. Просторот ќе биде уреден според потребите на закупецот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1364

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти