Home » properties » Ексклузивен простор во деловна зграда во Центар

Ексклузивен простор во деловна зграда во Центар

ID број: 1347
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1347
 • Големина
  -
 • Локација
  Центар
 • Цена
  -

Карактеристики

 • Голем отворен простор
 • Сала за состаноци
 • Тоалети
 • Кујна
 • Паркинг место
 • Rooftop

Опис на објектот

Ексклузивен деловен простор во деловна зграда во Центар. Голем open space простор со посебни канцеларии, сала за состаноци, тоалети, кујна, rooftop. Обезбеден паркинг простор. Модерна фасада со најефикасна изолација и HVAC систем.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1347

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти