Home » properties » Канцелариски простор во деловна зграда во Центар

Канцелариски простор во деловна зграда во Центар

ID број: 1367
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1367
 • Големина
  800m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  12€

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Зграда од пет ката
 • Површина на спрат - 160m²
 • 3 спрата се достапни за изнајмување

Опис на објектот

Канцелариски простор во деловна зграда на атрактивна локација во Центар. Делованта зграда располага со вкупно 800 м2 распоредени на пет ката по 160 м2. Во моментот три ката се слободни за издавање, може да биде издаден секој кат посебно или сите заедно. Ниски месечни режиски трошоци.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1367

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти