Home » properties » Mодерно уреден канцелариски простор во деловна зграда во Центар

Mодерно уреден канцелариски простор во деловна зграда во Центар

ID број: 1372
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1372
 • Големина
  200m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  10€

Карактеристики

 • Одлична локација
 • 4 поголеми канцеларии
 • Кујна
 • М/Ж Тоалети
 • Обезбедување 24/7
 • Рецепција
 • Идеален за секаков вид на канцелариска работа

Опис на објектот

Се изнајмува модерно уреден канцелариски простор во деловна зграда во Центар. Просторот поседува четири поголеми канцеларии, кујна, M/Ж тоалети. Идеален за секаков вид на канцелариска работа. Во склоп на деловната зграда. Обезбедување 24/7 и рецепција.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1372

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти