Home » properties » Новоизградени Канцеларии во Визбегово

Новоизградени Канцеларии во Визбегово

ID број: 1381
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1381
 • Големина
  370m²
 • Локација
  Визбегово
 • Цена

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Нов објект
 • Модерен дизајн
 • Обезбеден паркинг за повеќе возила
 • Мултисплит системи за климатизација и греење
 • Лифт

Опис на објектот

Ви ги претставуваме новоизградените канцеларии во срцето на Визбегово, само 400 метри од Булевар Словенија. Овие модерни канцеларии се сместени во сосема нов објект, обезбедувајќи идеално работна околина за вашата компанија.

Главни карактеристики:
Локација: Сместени само 400 метри од Булевар Словенија, нашите канцеларии овозможуваат брз и лесен пристап до главните саобраќајни артерии на градот.

Модерен Дизајн: Секој канцелариски простор е внимателно дизајниран за да одговара на потребите на современата бизнис околина, со просторен и функционален распоред.

Обезбеден Паркинг: Објектот нуди обезбеден паркинг за повеќе возила, што олеснува пристигнување на вработените и клиентите.

Климатизација и Греење: Канцелариите се опремени со мултисплит системи за климатизација и греење, обезбедувајќи удобна работна атмосфера цела година.

Партер и Спратови: На располагање се канцелариски простори на партерот од 120м2, како и на спратовите со лифт, со површини од 130м2 и 170м2, обезбедувајќи различни опции кои одговараат на вашите потреби.

Овие ново изградени канцеларии нудат идеална комбинација на локација, функционалност и модерен дизајн, правејќи ги совршени за вашето бизнис. За повеќе информации и резервација на термин за разгледување, контактирајте не денеска.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1381

  Локација на објектот

  Визбегово
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти