Home » properties » Одличен деловен простор во Тафталиџе

Одличен деловен простор во Тафталиџе

ID број: 1348
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1348
 • Големина
  170m²
 • Локација
  Тафталиџе
 • Цена
  1000€

Карактеристики

 • Мирна локација
 • Посебни канцеларии
 • Отворен простор
 • Сала за состаноци
 • Тоалети
 • Кујна

Опис на објектот

Се изнајмува одличен деловен простор во Тафталиџе – Карпош. Просторот е на две нивоа 120м2 + 50м2 . Голем open space простор со посебни канцеларии, сала за состаноци, тоалети, кујна.  Мирна локација, веднаш до City Mall.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1348

  Локација на објектот

  Тафталиџе
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти