Home » properties » Се продава плац градежно земјиште во с. Радишани

Се продава плац градежно земјиште во с. Радишани

ID број: 1383
Овој објект Се продава

Преглед

 • ID број
  1383
 • Големина
  4246m²
 • Локација
  Радишани
 • Цена
  60€ / m²

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Парцелата е достапна за купување како целина
 • Местото има електрична и градска водоводна мрежа

Опис на објектот

Се продава Пространа парцела за градежно земјиште во село Радишани

Нудиме на продажба голема парцела за градежно земјиште, лоцирана во с. Радишани. Овој обемен простор зафаќа површина од 4.246 квадратни метри, обезбедувајќи доволно простор за различни можности за градба.

Еден од клучните предности на овој имот е неговата одлична локација со директен пристап до Љуботенски пат, што обезбедува одлична поврзаност и лесен пристап. Парцелата е достапна за купување како целина, што значи дека се продава како неделива единица, нудејќи ви го целосниот потенцијал на овој голем простор без никаква поделба.

Локацијата е добро опремена со основни комунални услуги, вклучително и сигурно снабдување со електрична енергија и пристап до градскиот систем за водоснабдување, што го прави погоден за развој или изградба.

Оваа парцела е по атрактивна цена од 60 евра за метар квадратен, што ја одразува нејзината одлична локација и достапните капацитети.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1383

  Локација на објектот

  Бутелска 2, Radishani, Municipality of Butel, City of Skopje, Skopje Region, 1010, North Macedonia
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти