Home » properties » Премиум деловен простор во бизнис зграда А класа во мал ринг Центар

Премиум деловен простор во бизнис зграда А класа во мал ринг Центар

ID број: 1352
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1352
 • Големина
  /
 • Локација
  Центар
 • Цена
  /

Карактеристики

 • Бизнис зграда A класа
 • VRV централен систем за греење и ладење на секој кат
 • Паркинг места во подземна гаража

Опис на објектот

Премиум деловен простор во бизнис зграда А класа во мал ринг Центар. Вкупна површина за изнајмување 12.000м2. Површина на еден кат изнесува 1.800 м2. Греење и ладење е регулирано со VRV централен систем на секој кат. Достапни паркинг места во подземна гаража.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1352

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти