Home » properties » Деловен простор на одлична локација во Центар

Деловен простор на одлична локација во Центар

ID број: 1354
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1354
 • Големина
  270m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  -

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Може да се прилагоди според потребите на клиентот
 • Отворен простор
 • Греење и ладење е регулирано со VRV централен систем со топлотни пумпи
 • Паркинг простор во подземна гаража

Опис на објектот

Деловен простор на одлична локација во Центар. Open space простор кој може да се прилагоди и опреми според потребите на закупецот. Греење и ладење е регулирано со VRV централен систем со топлотни пумпи. Достапни паркинг места во подземна гаража.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1354

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти