Home » properties » Деловен простор во строгиот центар на градот во близина на Собрание

Деловен простор во строгиот центар на градот во близина на Собрание

ID број: 1360
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1360
 • Големина
  300m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  4000€

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Централно ладење и греење на фенхолјери
 • Камери
 • Аларми
 • Детектори
 • Контролен систем за картички и читач на време
 • Tоалети со сензорски чешми

Опис на објектот

Деловен простор во строгиот центар на градот, во близина на Собрание. Централно ладење и греење на фенхолјери, сигурносни системи: камера, аларми, детектори, контролен систем за картички и читач на време, тоалети со сензорски чешми.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1360

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти