Home » properties » Се продава деловен простор на две нивоа во Автокоманда

Се продава деловен простор на две нивоа во Автокоманда

ID број: 1384
Овој објект Се продава

Преглед

 • ID број
  1384
 • Големина
  926m²
 • Локација
  Автокоманда
 • Цена
  -

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Модерен дизајн
 • Ефикасен систем за подно греење
 • Голем отворен простор
 • Повеќе помали канцеларии

Опис на објектот

Овој модерен, повеќенаменски простор во срцето на Автокоманда се простира на 926 квадратни метри на два ката. Зградата се одликува со елегантен и современ дизајн со големи стаклени прозорци, со доволно природна светлина и пространост.

Надворешност:

Фасадата е стилска комбинација на темни и светли елементи, акцентирани со сино обоени стаклени огради за балконите.
Влезот на приземјето е убаво уреден со мали дрвја и рампа за лесен пристап.

Внатрешност:

Внатрешноста одликува со високи тавани и современ дизајн со модерни светла. Горниот кат има стаклени огради, кои го подобруваат отворениот амбиент.
Распоредот е флексибилен, погоден за различни намени, вклучувајќи канцелариски простор, малопродажба или комбинација од двете. Греењето се обезбедува преку ефикасен систем за подно греење.

Овој простор е совршен за бизниси кои сакаат да воспостават присуство на одлична локација. Со својот модерен дизајн и стратешка поставеност нуди одлична можност за успех.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1384

  Локација на објектот

  Автокоманда
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти