Home » properties » Ексклузивен деловен простор во нова зграда

Ексклузивен деловен простор во нова зграда

ID број: 1349
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1349
 • Големина
  266m²
 • Локација
  Карпош
 • Цена
  /

Карактеристики

 • Голем отворен простор
 • Посебни канцеларии
 • Тоалет
 • Кујна
 • Паркинг простор
 • Ефикасна изолација
 • HVAC Систем

Опис на објектот

Ексклузивен деловен простор во нова зграда во Карпош. Голем open space простор со посебни канцеларии, тоалет и кујна. Вкупна површина на еден спрат 133м2. Обезбеден паркинг простор. Модерна фасада со најефикасна изолација и HVAC систем.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1349

  Локација на објектот

  Карпош
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти