Home » properties » Извонреден деловен простор во близина на градскиот плоштад

Извонреден деловен простор во близина на градскиот плоштад

ID број: 1371
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1371
 • Големина
  241m²
 • Локација
  Центар
 • Цена

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Реновиран простор
 • Приземје - 35m²
 • Тwo spacious floors
 • Галериски простор - 35m²
 • Пристап до лифт

Опис на објектот

Се наоѓа на одлична локација во центарот на градот (во близина на Хотел Мериот). Овој реновиран простор, со приземје од 35 м2, два пространи ката горе и галериски простор од 54 м2, претставува извонредна можност за недвижности. Современиот дизајн и пристапот до лифт додаваат привлечност и погодност, што го прави идеална локација за различни бизниси.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1371

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти