Home » properties » Канцелариски простор на атрактивна локација на плоштад Македонија

Канцелариски простор на атрактивна локација на плоштад Македонија

ID број: 1365
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1365
 • Големина
  650m²
 • Локација
  Центар
 • Цена

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Лесна пристапност и видливост
 • Голема тераса од 100м2

Опис на објектот

Канцелариски простор на атрактивна локација на самиот плоштад. Лесната пристапност и видливост го прави идеален за претприемачи, стартапи и етаблирани компании. Софистициран и современ канцелариски простор со голема тераса од 100 м2 која дава единствена можност за спојување на работата и слободното време нудејќи одиличен амбиент за состаноци на отворено, настани за вмрежување или едноставно да се опуштите за време на паузите.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1365

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти