Home » properties » Се изнајмува модерен деловен простор на одлична локација вo Дебар Маало

Се изнајмува модерен деловен простор на одлична локација вo Дебар Маало

ID број: 1346
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1346
 • Големина
  430m²
 • Локација
  Дебар маало
 • Цена
  /

Карактеристики

 • Простор на две нивоа
 • Голем отворен простор
 • Посебни канцеларии
 • Конференциска сала
 • Тоалети
 • Кујна
 • Индивудуален систем за греење и ладење
 • 2 сопствени паркиралишта
 • Подземен паркинг протор за 15 возила

Опис на објектот

Се изнајмува модерен деловен простор на одлична локација вo Центар Дебар Маало. Просторот е на две нивоа, приземје и спрат. Голем open space простор со посебни канцеларии, конференциска, тоалети, кујна. Индивудуален систем за греење и ладење. Подземен паркинг протор за 15 возила.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1346

  Локација на објектот

  Дебар маало
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти