Home » properties » Премиум деловен простор во комплексот Порта Супериум

Премиум деловен простор во комплексот Порта Супериум

ID број: 1385
Овој објект Се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1385
 • Големина
  3000m²
 • Локација
  Аеродром
 • Цена
  -

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Современ HVAC систем
 • Енергетски ефикасен
 • Флексибилен отворен план
 • Паркинг
 • Безбедност 24/7

Опис на објектот

Претставуваме врвен деловен простор со површина од 3.000 квадратни метри, достапен за изнајмување, лоциран во новиот, современ комплекс Порта Супериум. Овој простор нуди флексибилност и прилагодливост за различни деловни потреби.

Современ HVAC систем: Овозможува економично греење, вентилација и климатизација, создавајќи удобно работно опкружување во текот на целата година.

Енергетска ефикасност: Проектиран и изграден според највисоките стандарди за енергетска ефикасност, овој простор значително ги намалува оперативните трошоци и минимизира влијанието врз животната средина.

Флексибилен отворен план: Просториите се лесно приспособливи за различни организациски потреби, овозможувајќи оптимално искористување на просторот за отворени работни места, кабини или приватни канцеларии.

Паркинг: Обезбеден е простран паркинг простор за вработените и посетителите, вклучувајќи и станици за полнење електрични возила.

Безбедност 24/7: Интегрирани напредни системи за безбедност, вклучувајќи CCTV надзор и обезбедување на лице место, гарантираат безбедност и сигурност во работната средина.

Стратешка локација: Комплексот е сместен во близина на главниот транспортен центар, на само 5 минути од центарот на градот, со лесен пристап до јавен превоз. Во комплексот ќе бидат достапни различни ресторани, банки и други основни услуги.

Флексибилни услови за изнајмување: Прилагодени според вашите деловни потреби, со конкурентни услови и цени.

Просторот ќе биде целосно завршен и подготвен за вселување до крајот на 2024 година.

Овој премиум канцелариски простор е совршено решение за бизниси кои бараат комбинација на функционалност и модерност, дизајниран за да го поддржи вашиот раст и успех.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1385

  Локација на објектот

  Аеродром
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти