Home » properties » Деловен простор во деловниот центар Зоара

Деловен простор во деловниот центар Зоара

ID број: 1356
Овој објект се изнајмува / се купува

Преглед

 • ID број
  1356
 • Големина
  140m² - 210m²
 • Локација
  Автокоманда
 • Цена
  -

Карактеристики

 • Вкупна површина за изнајмување 2,000 m2
 • Површина на еден кат изнесува 550 м2
 • Достапни квадратури: 140m2, 180m2, 210m2

Опис на објектот

Деловен простор во деловниот центар Зоара. Вкупна површина за изнајмување 2.000 м2. Површина на еден кат изнесува 550 м2. Достапни квадратури: 140м2, 180м2 и 210м2

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1356

  Локација на објектот

  Автокоманда
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти