Нашиот посветен тим на истражувачи ни овозможува да обезбедиме длабински индустриски специфични услуги во земјата испорачувајќи оптимални решенија за нашите клиенти.

Преку нашата сеопфатна база на податоци, во можност сме да ви обезбедиме парцели, магацини и производни простории за продажба или за закуп со највисок квалитет. Преку нашата меѓународна мрежа, ние имаме меѓународно и национално познавање на пазарот што ќе ви обезбеди комплетен и професионален опсег на услуги во корист на нашите клиенти.

Услуги:

  • Продажба / закуп на постојните објекти
  • Уредување на build-to-suit опција за индустриски објекти
  • Обезбедување на избор на локации
  • Раководење со превземања на земјиште
  • Помош при ревизија на закуп