Услугата Проектен менаџмент е навистина целосна и комплетна услуга. Ние ги надгледуваме сите аспекти на управување со проекти од концепт до завршување. Ние ја даваме најголемата количина на вредност за нашите клиенти кога сме ангажирани во зачнување на една идеја за нов простор или реновирање.

Нашите глобални клиенти уживаат експертска поддршка од нашиот тим во управување со проекти. По идентификување на соодветен канцелариски простор за потребите на клиентите,нашиот тим тргнува со реализација на сите fit-out елементи, од дизајн до извршување на избраното ентериерно решение, архитектонски, механички, технички, ИТ, безбедносен и друг сроден аспект, обезбедувајќи ги клиентите со решение по принципот клуч на рака.

Услуги:

  • Консултации за работно место
  • Техничка длабинска анализа
  • Анализа на трошоците
  • Буџет и распоред за развој
  • Планирање на станари
  • Мониторинг на проектот
  • Управување со релокација
  • Управување со доградба на просторот
  • Процена на објектот