Нашиот специјализиран тим работи на посредување и пронаоѓање на канцелариски простор, при што фокусот на нашите услуги е ставен на нашето долгогодишно познавање на пазарот и искуство во оваа област.

Како клиент вие може да имате корист од:

 • Стратешко советување
 • Анализа на имот
 • Компаративна анализа
 • Аквизиции при закуп
 • Аквизиции vs. Обнова на закуп
 • Сопствен простор vs. Закуп анализа
 • Преговори и Обнова на закуп
 • Избор на местоположба
 • Build-to-suit трансакции
 • Продажба на имот и превземања
 • Глобални корпоративни услуги

Како сопственик, вие може да имате корист од:

 • Анализа на средства
 • Анализа на конкуренцијата
 • Профил на развојна можност
 • Споредливи трансакции
 • Развој на ценовна стратегија
 • Комплетна услуга при лизинг на имот
 • Маркетинг