За нас


ЦБС Интернационал Македонија е дел од ЦБС Интернационал Србија, најголемата компанија од областа на консалтинг за недвижнини во Србија изминатите седум последователни години. На нашите клиентиим обезбедуваме водечки консалтинг услуги со цел максимизирање на вредноста на нивните недвижнини. Прочитај повеќе Прочитај повеќе

Cbs Careers
ПРИКЛУЧЕТЕ НИ СЕ
Една компанијата е голема колку и луѓето кои ја отелотворуваат нејзината мисија. Најголемата предност на CBS International се нејзините луѓе.
Пронајди слободни позиции

#1301

Повеќенаменски деловен објект идеален за изложбен салон, канцелариски простор, малопродажен и дистрибутивен центар, малопродажба и дистрибуција, складирање и продажба итн. Објектот бруто изграден простор е 970м2 со следните капацитети: 258м2 – сутерен, 258м2 – високо приземје, 274м2 – прв кат, 180м2 – втор спрат. Флексибилен отворен канцелариски концепт, санитарии, М / Ж тоалети, карго товарен […]

прочитајте повеќе


Size: 970m²

Parking place: No parking place

Price: 5€ / m²

#1306

Деловна зона во центар на Скопје на 3 минути возење од плоштад Македонија. Прилагодлив простор за отворен, канцелариски или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење на високоефикасен фенкоилер систем и модерна термоизолациска фасада. Спуштен плафон, ламинатен под, чајна кујна, одделни тоалети, дизел генератор. 24 часовен видео надзор и аларм, рецепција и лоби. Вертикална […]

прочитајте повеќе


Size: 600m²

Parking place: No parking place

Price: 10€ / m²

#1315

Канцелариски простор во деловна зграда на одлична локација во центарот на градот. Канцелариски концепт со вкупна големина од 128м2 со квалитетни со стаклени прегради и канцелариски тепих, посебен машки и женски тоалет, видео надзор, обезбедување 24/7 часа и две сопствени паркинг места. […]

прочитајте повеќе


Size: 128m²

Parking place: No parking place

Price: 10€ / m²

#1317

Комерцијална зграда погодна за канцелариии, магацин, индустриски простор, лесно прилагодлива за различни концепти и цели. Нов објект со квадратури од: подрум 700m2, приземје од 960м2 и првиот кат 880м2 вклучуваќи нови опремени канцелариски простории од 350м2. Одделен комерцијален и индустриски влез и сопствен паркинг во склоп објектот. […]

прочитајте повеќе


Size: 2540m²

Parking place: No parking place

Price: 3.5€ / m²

#1325

Ексклузивен канцелариски простор со одлична локација, поголемиот дел е отворен простор, 4 големи канцелариски соби, посебни соби за финансии, сметководство, човечки ресурси, relax room итн… Комплетно опремен со најквалитетен канцелариски мебел. […]

прочитајте повеќе


Size: 1300m²

Parking place: No parking place

Price: 12€ / m²

#1345

Се изнајмува модерен деловен простор на одлична локација во близина на Универзална. Голем open space простор, посебни канцеларии, 2 тоалети, кујна. Индивудуален систем за греење и ладење. […]

прочитајте повеќе


Size: 148m²

Parking place: No parking place

Price: /

Modern Office space

#1350

Ексклузивен деловен простор на одлична локација во Центар. Голем open space простор кој може да се прилагоди според потребите на закупецот. […]

прочитајте повеќе


Size: 213m²

Parking place: Има

Price: По договор

Нашата локација


CBS International
Luna Business Center
15A/1-9 Partizanski Ordedi Blvd
1000 Skopje | Macedonia

office@cbsint.mk

+389 23 222 785

www.cbsint.mk

Error: The map ID (1) does not exist
Не можете да го најдете тоа што го барате?

Наши Клиенти