Home » careers

CBS Кариера

Компанија за идеи по дефиниција е компанија со луѓе. Технологијата не поддржува. Истражување не информира. Но, сознанија и идеи? Тие доаѓаат од нашиот тим.
Работни позиции
Careers

Приклучи се на тимот

CBS International е секогаш отворена за нови талентирани луѓе, подготвени да го споделат нашиот успех и да придонесат за понатамошен развој на компанијата. Добро ни е познат фактот дека нашиот успех лежи во луѓето. Затоа на нашите вработени им обезбедуваме неограничена можност да ги прошират своите таленти и вештини и да работат со својот полн потенцијал.
Ги поздравуваме луѓето кои ја споделуваат нашата посветеност, нашата визија ориентирана кон клиентите и нашиот постојан интерес за комерцијални недвижности. Доколку се гледате себеси како дел од победничкиот тим, без разлика дали сте искусен професионалец за недвижнини или сепак сте подготвени да прераснете во вистински експерт во областа, секако би сакале да слушнеме од вас. Ќе ги регистрираме вашите податоци и барања за работа и ќе ве контактираме доколку позицијата што одговара на вашите квалификации стане слободна.
Станете член на нашиот тим! За сите работни позиции, испратете ја вашата биографија на office@cbsint.mk

МОЖНОСТИ ЗА КАРИЕРА

Поради зголемување на обемот на работа, за нашата канцеларија во Скопје бараме брокер за недвижности. CBS International е секогаш отворена за нови талентирани луѓе, подготвени да го споделат нашиот успех и да придонесат за понатамошен развој на компанијата. Добро ни е познато дека нашиот успех лежи во луѓето. Затоа на нашите вработени им даваме неограничена можност да ги прошират своите таленти и вештини и да работат со својот полн потенцијал.
" Во CBS International, ние сме првенствено фокусирани на разбирање на точните потреби на нашите клиенти. Наша цел е да обезбедиме квалитет што секој клиент ја заслужува, да биде задоволен од крајниот резултат. "
Employee testimonial
Милан Ќосевски
Брокер за недвижности
" Пазарот за недвижнини во Скопје се развива брзо во последните години. Професионално справување со секоја ситуација на недвижен имот е во природата на нашата компанија. Заедно ја надминуваме секоја пречка на патот за исполнувањето на деловните потреби на нашите клиенти. "
Employee testimonial
Илија Пржески
Брокер за недвижности
Не можете да го најдете тоа што го барате?

Наши Клиенти