Home » careers » Брокер за недвижности 1100

Бараме Брокер за недвижности

Сите нивоа се разгледаат

Поради зголемување на обемот на работа, за нашата канцеларија во Скопје бараме брокер за недвижности. CBS International е секогаш отворена за нови талентирани луѓе, подготвени да го споделат нашиот успех и да придонесат за понатамошен развој на компанијата. Добро ни е познато дека нашиот успех лежи во луѓето. Затоа на нашите вработени им даваме неограничена можност да ги прошират своите таленти и вештини и да работат со својот полн потенцијал.

ID: 1100

Преглед на работата

Позиција
Брокер за недвижности
Локација
Скопје
Тип на работа
Полно раб. време
Искуство
3+ години
Објавено
01/07/2022
Аплицирај

Одговорности

 • Работа со клиенти во врска со различни закуп и продажни трансакции
 • Создавање и одржување на односи со клиенти
 • Генерирајте нови потенцијални клиенти, поддршка пред продажба
 • „Склучување зделка“ - предлагање, преговарање, затворање
 • Управување со трансакции
 • Развивање и одржување работни односи со индустриски професионалци

Квалификации

 • Диплома
 • 3+ години искуство во консалтинг, продажба, развој на бизнис или слична област
 • Бидете многу амбициозни и лесно интегрирајте се во тимот
 • Течно зборување и писмен и говорен англиски јазик
 • Возачка дозвола
 • Флексибилен став „клиентот на прво место“.
 • Способност за градење и развивање силни односи, внатрешно и надворешно, создавајќи мрежа на контакти

Сертификати и/или Лиценци

 • Секакво искуство во продажба може да се смета како плус

Ви нудиме

 • Предизвикувачка позиција во водечка компанија за недвижнини
 • Интересен пакет за плата
 • Можност да бидете дел од бизнис кој се шири
Заинтересирани?
Испретете го Вашето CV најдоцна до 07/07/2022 to office@cbsint.mk
Не можете да го најдете тоа што го барате?

Наши Клиенти