Home » properties » Се издава / се продава деловен простор во срцето на Црниче

Се издава / се продава деловен простор во срцето на Црниче

ID број: 1378
Овој објект се изнајмува / се продава

Преглед

 • ID број
  1378
 • Големина
  260m²
 • Локација
  Црниче
 • Цена

Карактеристики

 • Одлична локација
 • 3 одделни единици
 • Прва единица - 48м2
 • Втора единица - 80м2
 • Трета единица - 123м2
 • Единиците можат да се спојат по потреба

Опис на објектот

Деловен простор во срцето на Црниче, поделен на 3 единици за продажба или изнајмување од по 48м2, 80м2 и 123м2. Единиците можат и да се спојат по потреба. Просторот е погоден за аптеки, маркети како и канцелариско работење.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1378

  Локација на објектот

  Црниче
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти