Home » properties » Магацински и деловен простор по современи стандарди

Магацински и деловен простор по современи стандарди

ID број: 1380
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1380
 • Големина
  4000m²
 • Локација
  Батинци
 • Цена

Карактеристики

 • Одлична локација
 • товарен лифт за палети
 • сопствен паркинг за до 30+ возила
 • влез/излез на главна улица
 • секундарен влез за товарни возила
 • две хали
 • Административен објект

Опис на објектот

Магацински и деловен простор по современи стандарди за под закуп. Недвижноста е лоцирана на јужниот дел од Град Скопје односно на 2км од населба Драчево, на главниот пат за Марков Манастир, географски позиционирана помеѓу две општини, Општина Кисела Вода и Општина Студеничани, како и во близина на Општина Аеродром и Општина Зелениково.

Предметната недвижност претставува магацински и деловен простор со површина од 4000м2, со товарен лифт за еуро палети, сопствен паркинг за до 30+ возила, сопствен влез/излез на главна улица како и секундарен влез за товарни возила. Се работи за две хали и еден административен објект, истите се достапни и посебно доколку има такво барање.

Во прилог се прикачени неколку фотографии од надворешноста, внатрешноста и скица.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1380

  Локација на објектот

  Pat za batinci nr.43/3, Skopje 1050
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти