Home » properties » Се изнајмува деловен простор на 4 спрата од класа А

Се изнајмува деловен простор на 4 спрата од класа А

ID број: 1379
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1379
 • Големина
  1300m²
 • Локација
  Карпош
 • Цена

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Grade A office space for rent
 • Модерен шарен канцелариски простор дизајниран ентериер
 • Напреден HVAC систем
 • Одделна серверска и машинска соба
 • Цел објект е изграден според стандардот ISO27001 за физичка и еколошка безбедност.
 • Канцеларискиот мебел ги исполнува ISO 24496 спецификациите
 • Целосен систем за контрола на пристап со мониторинг и точки на сите врати.
 • Комплетен систем за видео надзор кој ги следи сите надворешни и внатрешни простори.
 • Алармен систем со контроли за секој кат и секоја просторија.
 • Генератор кој работи целосно независно од мрежата
 • Лифт од -1 ниво до врвот на зградата

Опис на објектот

Целосно опремен простор подготвен за работа, со мирен амбиент покрај вода и зелен простор. Над 1.300 квадратни метри флексибилна средина со отворени балкони и тераси на секое ниво.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1379

  Локација на објектот

  Карпош
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти