Home » properties » Се издава целосно наместен канцелариски простор во Центар

Се издава целосно наместен канцелариски простор во Центар

ID број: 1382
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1382
 • Големина
  78m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  -

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Модерен дизајн
 • 4 целосно опремени простории
 • Конференциска сала
 • По потреба може да се додадат уште работни места
 • Две купатила
 • Реновирана кујна
 • )инсталација за брз интернет, клима и парно греење

Опис на објектот

Се издава целосно наместен канцелариски простор од 78 м2 во центарот на Скопје, на улица Орце Николов во близина на Влада. Канцеларијата се наоѓа на прв спрат и има модерен дизајн, со 4 целосно опремени простории со 6 работни места и мала конференциска сала. По потреба може да се додадат уште работни места. Двете купатила и кујната се целосно реновирани. Во канцеларијата има инсталација за брз интернет, клима и парно греење.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1382

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти