Home » propertiesPage 4

Недвижнини


300m²
9€ / m²
1304

Деловна зона во центар во близина на плоштад Македонија

Општина Центар

Деловна зона во центар на Скопје во близина на плоштад Македонија. Опкружување со бројни деловни и услужни содржини. Прилагодлив простор за отворен, канцелариски, или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење, дизел агрегат, чајна кујна, одделни тоалети. Вертикална комуникација со скалишен простор. 24 часовен видео надзор и аларм, обезбедување, рецепција и одлична поврзаност со јавен превоз.

Деловна зграда
270m²
10€ / m²
1303

Деловна зона во срцето на Скопје во близина на плоштад Македонија

Општина Центар

Деловна зона во срцето на Скопје во близина на плоштад Македонија. Опкружен со бројни деловни и услужни содржини. Прилагодлив простор за океански, канцелариски, или комбиниран тип на работа. Централно греење и ладење, спуштен плафон, дизел агрегат, чајна кујна, одделни тоалети. Нова демит фасада со висок термоизолационен коефициент. Вертикална комуникација со скалишен простор и два модерни лифта. 24 часовен видео надзор и аларм, обезбедување, рецепција и одлична поврзаност со јавен превоз.

Деловна зграда
220m²
12€ / m²
1302

Ексклузивна локација на прометно место во Скопје

Карпош

Ексклузивна локација на прометно место во Скопје со отворен простор од 220 м2. Воедно Зградата има CCTV и 24/7 часовна безбедност. Паркинг просторот е одделен со рампа со далечинско управување пред зградата.

Деловно/станбена зграда
970m²
5€ / m²
1301

Повеќенаменски деловен објект идеален за изложбен салон

Кисела Вода

Повеќенаменски деловен објект идеален за изложбен салон, канцелариски простор, малопродажен и дистрибутивен центар, малопродажба и дистрибуција, складирање и продажба итн. Објектот бруто изграден простор е 970м2 со следните капацитети:
258м2 – сутерен, 258м2 – високо приземје, 274м2 – прв кат, 180м2 – втор спрат. Флексибилен отворен канцелариски концепт, санитарии, М / Ж тоалети, карго товарен и патнички лифт. Греење и ладење со висококвалитетен и ефикасен Toshiba систем за ладење и вентилаторски комори. Модерна стаклена и алуминиумска фасада со висок коефициент на топлинска и звучна изолација.
Одлична локација на многу прометно место.

Комерцијален Објект

Наши Клиенти