Home » properties » Деловен простор во нова зграда во Козле

Деловен простор во нова зграда во Козле

ID број: 1337
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1337
 • Големина
  85m²
 • Локација
  Козле
 • Цена
  900€

Карактеристики

 • Нова зграда
 • Високофрекфентна улица
 • Голем излог по должина на целиот простор
 • Многу природна светлина
 • Тоалет
 • Кујна
 • 2 паркинг места

Опис на објектот

Нов, некористен деловен простор со 85м2 површина во нова зграда на високофреквентна улица Козле во Општина Карпош, погоден за канцеларија, ординација, банка, агенција, минимаркет, аптека и слично. Голем излог по должина на целиот простор, со многу природна светлина. Поседува 1 тоалет и 1 кујна. Во цената се вклучени и 2 паркинг места пред просторот кои се во сопственост на просторот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1337

  Локација на објектот

  Козле
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти