Home » properties » Се изнајмува премиум деловна зграда во центар на градот Скопје

Се изнајмува премиум деловна зграда во центар на градот Скопје

ID број: 1344
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1344
 • Големина
  3100m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  /

Карактеристики

 • Голем отворен простор
 • Атрактивна локација
 • Голем број на канцеларии
 • Просторот може да се прилагоди според потребите на клиентот
 • Сали за состаноци

Опис на објектот

Се изнајмува ексклузивен деловен простор на атрактивна локација во строгиот центар на Скопје. Голем open space простор со посебни канцеларии, сали за состаноци кој може да се прлагоди според потребите на клиентот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1344

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти