Home » properties » Канцелариски простор на одлична локација во Карпош

Канцелариски простор на одлична локација во Карпош

ID број: 1369
Овој објект се изнајмува / се купува

Преглед

 • ID број
  1369
 • Големина
  750m²
 • Локација
  Карпош
 • Цена

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Отворен простор
 • Просторот може да се прилагоди според потребите на клиентот
 • Објектот е моментално во фаза на изградба

Опис на објектот

Вкупна површина на објектот е 750м2. Open space простор кој може да се прилагди според потребите на идниот закупец. Во моментот објектот се наоѓа во градба.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1369

  Локација на објектот

  Карпош
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти