Home » properties » Канцелариски простор на ексклузивна локација во строгиот центар на градот

Канцелариски простор на ексклузивна локација во строгиот центар на градот

ID број: 1368
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1368
 • Големина
  1600m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  10€

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Вкупна површина на просторот - 1600m²
 • Површина на секој кат - 400m²
 • Просторот ќе се прилагоди според потребите на клиентот
 • 20 паркинг места

Опис на објектот

Вкупна површина на просторот е 1600 м2 распоредени на четири нивоа (4x400m2). Секој кат може да биде издаден посебно или сите заедно. Просторот ќе биде уреден според потребите на идниот закупец. На располагање се 20 паркинг места за цела квадратура.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1368

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти