Home » properties » Деловен простор на одлична локација во Автокоманда

Деловен простор на одлична локација во Автокоманда

ID број: 1342
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1342
 • Големина
  830m²
 • Локација
  Автокоманда
 • Цена
  7.5€ / m²

Карактеристики

 • Отворен простор
 • Може да се прилагоди според потребите на клиентот

Опис на објектот

Се изнајмува деловен простор на одлична локациај во Автокоманда. Open space кој може да се адаптира на секаков вид деловно работење и може да се прилагоди според потребите на клиентот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1342

  Локација на објектот

  Автокоманда
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти