Home » properties » Канцелариски простор со одлична локација во Центар

Канцелариски простор со одлична локација во Центар

ID број: 1338
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1338
 • Големина
  185m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  1150€

Карактеристики

 • Отворен простор
 • 3 дополнителни канцеларии
 • 2 тераси
 • 4 тоалети
 • Паркинг место

Опис на објектот

Канцелариски простор за изнајмување на одлична локација во Центар. Голем open space простор, 3 дополнителни канцеларии, 2 тераси и 4 тоалети. Просторот псоедува паркинг простор.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1338

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти