Home » properties » Плац со магацински простор во општина Чучер Сандево

Плац со магацински простор во општина Чучер Сандево

ID број: 1361
Овој објект се изнајмува / се купува

Преглед

 • ID број
  1361
 • Големина
  670m²
 • Локација
  Чучер Сандево
 • Цена
  500€

Карактеристики

 • Плац од 670m2
 • Магацински простор: 160m2
 • Можност за проширување / доградување

Опис на објектот

Се изнајмува / се продава плац од 670м2 во општина Чучер Сандево со магацински простор од 160м2 кој е погоден за широк спектар на комерцијални и индустриски цели. Магацинскиот простор  може да се прошири / догради според потребите на клиентот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1361

  Локација на објектот

  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти