Home » properties » Модерен деловен простор во близина на City Mall

Модерен деловен простор во близина на City Mall

ID број: 1340
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1340
 • Големина
  750m²
 • Локација
  Влае
 • Цена
  /

Карактеристики

 • Одлична локација во близина на City Mall
 • Идеален за IT компанија или Call Centar
 • Отворен простор кој може да се прилагоди според потребите на клиентот

Опис на објектот

Модерен деловен простор за изнајмување/продажба на одлична локација во близина на City Mall. Идеален за IT компанија, и Call центри но може да се користи и за друга намена. Голем open space простор кој може да се прлагоди според потребите на клиентот.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1340

  Локација на објектот

  Влае
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти