Home » properties » Деловен простор во бизнис зграда на одлична локација во центар

Деловен простор во бизнис зграда на одлична локација во центар

ID број: 1359
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1359
 • Големина
  3200m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  -

Карактеристики

 • Одлична локација
 • Обезбеден паркинг простор
 • HVAC централен систем за греење и ладење

Опис на објектот

Деловен простор во бизнис зграда на одлична локација во центар. Вкупна површина за изнајмување 3.200м2. Објектот во моментот е во изградба во завршна фаза. Обезбеден пaркинг, греење ладење на принцип HVAC централен систем.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1359

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти