Home » properties » Модерен деловен простор на одлична локација во близина на Универзална сала

Модерен деловен простор на одлична локација во близина на Универзална сала

ID број: 1345
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1345
 • Големина
  148m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  /

Карактеристики

 • Голем отворен простор
 • Посебни канцеларии
 • 2 тоалети
 • Кујна
 • Индивудуален систем за греење и ладење
 • Одлична локација

Опис на објектот

Се изнајмува модерен деловен простор на одлична локација во близина на Универзална. Голем open space простор, посебни канцеларии, 2 тоалети, кујна. Индивудуален систем за греење и ладење.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1345

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти