Home » properties » Деловен простор во склоп на комплексот Cevahir Sky City

Деловен простор во склоп на комплексот Cevahir Sky City

ID број: 1357
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1357
 • Големина
  6000m²
 • Локација
  Аеродром
 • Цена
  -

Карактеристики

Опис на објектот

Деловен простор за канцелариско работење во склоп на комплексот Cevahir Sky City. Вкупна површина за изнајмување 6.000м2. Достапен паркинг во подземна гаража. Просторт ќе биде уреден според потребите на идниот закупец.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1357

  Локација на објектот

  Аеродром
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти