Home » properties » Канцелариски простор во деловна зграда во Автокоманда

Канцелариски простор во деловна зграда во Автокоманда

ID број: 1341
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1341
 • Големина
  1620m²
 • Локација
  Автокоманда
 • Цена
  11€ / m²

Карактеристики

 • Одлична локација во близина на East Gate Mall
 • Голем отворен простор
 • Можност да се прилагоди според потребите на клиентот
 • Можност за користење на посебен лифт и rooftop.

Опис на објектот

Одличен канцеларски простор во деловна зграда во Автокоманда во близина на East Gate Mall. Голем open space простор кој може да се прлагоди според потребите на клиентот. Квадратура на спрат 540 м2. Можност за користење на посебен лифт и rooftop.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1341

  Локација на објектот

  Автокоманда
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти