Home » properties » Одлично опремен канцелариски простор во центар

Одлично опремен канцелариски простор во центар

ID број: 1339
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1339
 • Големина
  137m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  10€ / m²

Карактеристики

 • Опремен канцелариски простор
 • 2 open space канцеларии
 • Сервер соба
 • 3 тоалети
 • 2 тераси
 • Неколку помали канцеларии
 • Одличен за компании од 10-20 вработени

Опис на објектот

Одличено опремен канцелариски простор во Центар, Универзална сала. Просторот располага со две open space канцеларии, сервер соба, три тоалети, две тераси и неколку помали канцеларии. Одличен за компании од 15-20 вработени. Во цената се вклучени и 3 паркинг места

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1339

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти