Home » properties » Актрактивен деловен простор во строг центар

Актрактивен деловен простор во строг центар

ID број: 1334
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1334
 • Големина
  123m²
 • Локација
  Центар
 • Цена
  950€

Карактеристики

 • Место за паркинг
 • Open space канцеларија
 • Чајна кујна
 • Тоалет

Опис на објектот

Се издава атрактивен деловен простор во строг центар со површина од 123м2. Деловниот простор располага со голема open space канцеларија, три посебни канцеларии, чајна кујна и тоалет. Обезбедно паркинг место и можност за повеќе.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1334

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти