Home » properties » Модерен деловен простор во деловна зграда на одлична локација во центарот на Скопје

Модерен деловен простор во деловна зграда на одлична локација во центарот на Скопје

ID број: 1343
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1343
 • Големина
  800m²
 • Локација
  Општина Центар
 • Цена
  /

Карактеристики

 • Рецепција
 • Обезбедување 24/7
 • Приватен паркинг
 • Просторот може да се прилагоди според потребите на клиентот

Опис на објектот

Се изнајмува модерен деловен простор во деловна зграда на одлична локација во центарот на Скопје. На располагање е простор со вкупна површина од 800 м2 со рецепција, 24/7 обезбедување и приватен паркинг. Целокупниот простор може да се адаптира и прилагоди според потребите на идниот закупец

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1343

  Локација на објектот

  Центар
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти