Home » properties » Канцелариски простор на атрактивна локација во центарот на Охрид

Канцелариски простор на атрактивна локација во центарот на Охрид

ID број: 1366
Овој објект се продава

Преглед

 • ID број
  1366
 • Големина
  600m²
 • Локација
  Охрид
 • Цена

Карактеристики

 • Идеален за ИТ компании и call центри.
 • Лесна пристапност и видливост
 • Отворен простор
 • Просторот може да се прилагоди според потребите на клиентот
 • Актрактивна локација

Опис на објектот

Канцелариски простор на атрактивна локација во центарот на Охрид. Open space простор кој може да се приалгоди според потребите на клиентот. Лесна пристапност и видливост. Идеален за ИТ компании и call центри.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1366

  Локација на објектот

  Охрид
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти