Home » properties » Модерно опремена куќа во Црниче

Модерно опремена куќа во Црниче

ID број: 1335
Овој објект се изнајмува

Преглед

 • ID број
  1335
 • Големина
  655m²
 • Локација
  Црниче
 • Цена
  3000€

Карактеристики

 • Модерно опремен простор
 • Хортикултурно уреден двор
 • Мирна локација
 • 3 спрата
 • 8 спални
 • 3 дневни
 • 3 кујни
 • 2 тераси
 • 5 балкони
 • Панорамски лифт
 • Напреден видео надзор, алармен и видеофонски систем
 • Паркинг простор

Опис на објектот

Се изнајмува модерно опремена куќа во Црниче со вкупна површина од 655м2 и хортикултурно уреден двор на мирна локација. Куќата има три спрата, 8 спални соби, 3 дневни, 3 кујни, 2 тераси и 5 балкони, уникатен панорамски лифт, напреден видео надзор, алармен и видеофонски систем. На располагање има повеќе паркинг места.

Имате прашања?

Ние сме тука да помогнеме. Контактирајте директно со нашиот агент и можеме да Ви помогнеме со какви било дополнителни информации што можеби ќе Ви бидат потребни.
Испратете ни барање за објект: 1335

  Локација на објектот

  Црниче
  Не можете да го најдете тоа што го барате?

  Наши Клиенти